Rood 2

WELKOM 

 

 

BEZOEK AAN HET MUSEON

De kinderen van Rood 2 hebben een les over kastelen in het Museon gehad. Van te voren had de meester al verteld over kastelen en hebben we een aantal foto’s van kastelen in Nederland gezien. 

In het Museon mochten we ook kastelen bouwen.

 

 

 

 

Beloning voor het fruit eten

De kinderen in Rood 2 nemen elke dag fruit mee en dat wordt geteld. We hebben afgesproken dat er een beloning volgt als we samen 350 keer fruit meegenomen hebben. Dat ging als een speer!!

Als beloning hebben we samen Amerikaanse pannenkoeken gebakken volgens recept van Jamie Oliver. Het was een hele gezellige middag en de pannenkoeken waren heerlijk!

 

 

 

 

 

WE HEBBEN DE ROUTE VAN PRINSJESDAG GELOPEN

We hebben de verjaardag van meester Gerrit gevierd door samen de route van Prinsjesdag te lopen. We zijn begonnen bij de paleistuin van paleis Noordeinde en tot slot hebben we een ijsje gegeten bij Florencia. Het was een hele leuke ochtend

 

 

 

SINTERKLAAS EN ZIJN PIETEN OOK IN ROOD 2

 

Sinterklaas en de Pieten zijn ook dit jaar weer bij het Mozaïek geweest. Rood 2 werd uiteraard niet vergeten. De kinderen hadden, samen met hun ouders,  heel erg hun best gedaan om een surprise te maken. Sommige hadden er zelfs een gedicht bij. Iedereen was erg blij en trots!!