Werkweek Wilhelminaoord 2018

 

Beste allemaal, 

 

 

Inmiddels is het kamp weer achter de rug. Uitgerust en wel zijn we weer begonnen aan de laatste week voor de meivakantie! Maar wat was het gaaf op kamp zeg. De eerste dag hebben we door middel van een speurtocht kennis gemaakt met de omgeving, de eerste keer ghet rode draadspel gespeeld en in de late avond geprobeerd geld te smokkelen. De tweede dag gingen we op pad met de fiets. Het weer, de kinderen en de leerkrachten waren fantastisch. Na veel uitleg en genieten kwamen we ook nog een hoop militairen tegen en hebben we een poos gezocht naar kogelhulzen!  

 

Eenmaal terug op kamp hebben we, na het heerlijke avondeten, het  zweedse loopspel gespeeld en bedbingo! Dit tot grote hilariteit  (en drukte) van de kinderen.  Op de woensdag stonden de workshops op het programma. 

De kinderen hebben geleerd om vuursteen te bewerken, brons te gieten, te leven als jager/ verzameler, manden te vlechten en prehistorich te koken. Dit was echt geweldig! 

 Op de woensdagavond was de bonte avond! Met de verdiende vleuro’s konden de kinderen inzetten op de kansspelen van een heus casino! Van roulette tot black-Jack en van balletje balletje tot aan eendenrace!       Jason werd de uiteindelijke winnaar! Daarna werd er tot laat nog gedanst! Al met al een superleuke afsluiting van een superleuke week. 

 

Op donderdag hebben o.l.v Henk en Arjen nog naar de beelden van de wildcamera gekeken, de gemaakte gereedsschappen uitgedeeld en de week officieel afgesloten. Om 11.30 uur zijn we, moe en voldaan, teruggereden naar Den Haag.

 

De juffen en meesters kijken terug op een geslaagde kampweek ! 

Hieronder de foto’s van deze week!